Kubes

Marleen is aangesloten bij het KUBES kunstenaars-collectief, samen met zo´n bijna 50 andere blinde en slechtziende kunstbeoefenaars uit verschillende disciplines. Stichting KUBES zet zich in om de actieve deelname van blinde en slechtziende kunstliefhebbers aan het culturele leven te bevorderen; of het nu gaat om kunstbeleving of kunstexpressie. KUBES biedt aangesloten kunstenaars een platform waarop zij hun werk kunnen presenteren, en de mogelijkheid om deel te nemen aan de jaarlijkse KUBES expositie en  andere promotionele initiatieven als de KUBES open atelier dagen.
Profiel van Marleen op de website van Kubes

In 2018 werd, ter gelegenheid van het 30-jarig bestaan van Stichting KUBES, een jubileum expositie gehouden in Slot Zeist te Zeist, 27 februari-27 mei. Op deze expositie werd het werk van veel KUBES-kunstenaars getoond. Het was een bijzondere expositie met prachtige kunstwerken.

____________________________________


Stichting KUBES is een vrijwilligersorganisatie met als centraal doel de deelname van blinden en slechtzienden aan het kunstzinnige en culturele leven te stimuleren. Marleen is aangesloten bij deze stichting. Bekijk haar profiel op:

http://kubes.nl/kunstenaars/marleen-de-man.html

____________________________________